PÄIVÄKOTI HULIVILI ESITTÄYTYY

Minna ja Marika toivottavat sinut tervetulleeksi päiväkoti Hulivilin iloiseen vilskeeseen!

Päiväkoti Hulivili on sisarusryhmäinen pienpäiväkoti, jossa tutut ja turvalliset aikuiset ottavat lapsesi aamulla vastaan ilomielin. Päivämme touhut ovat etukäteen suunniteltuja ja valmisteltuja. Hoitopäivän suunnittelussa otamme huomioon myös lasten ideat. Leikeissä ja toiminnassa jakaudumme pienryhmiin, joihin aikuiset osallistuvat. Tarjoamme ruoaksi itse valmistamaamme kotiruokaa.  Ulkoilemme aamuin ja illoin, keli harvoin rajoittaa leikkejä pihalla. Käytämme myös hyväksi Mutalan monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia.

Meille on tärkeää lapsen kohtaaminen ja luottamuksen luominen hänen kanssaan. Siihen panostamme ja työtä teemme täydestä sydämestämme! Halaus on paras palkka päivän työstä ja mieluisa kotiinvieminen niin lapsille kuin meille hoitajille.

Päiväkoti Hulivili 13-paikkainen pienpäiväkoti, joka aloitti toimintansa vuonna 2008. Lapsista huolta pitävät ja toiminnasta vastaavat yrittäjät Minna (sosionomi) ja Marika (varhaiskasvatuksen opettaja(ja päivähoitaja). Muutimme vuoden 2015 alusta uusiin, valoisiin tiloihin Kirvesmiehenkatu 2 A 1:een, Mutalaan.

Jos haluat lapsellesi kodinomaisen hoitopaikan tuttujen ja turvallisten hoitajien luona, ota yhteyttä suoraan meihin. Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja olet tervetullut tutustumaan tiloihimme tänne Mutalaan.

Olemme avoinna ma – pe klo 7.30-16.30.

Terveisin Minna ja Marika, puh. 044 0904671